Pathophysiology > TEST BANK > Pathophysiology: A Practical Approach Lachel Story Additional Test Bank (All)

Pathophysiology: A Practical Approach Lachel Story Additional Test Bank

Document Content and Description Below

Pathophysiology: A Practical Approach Lachel Story Additional Test Bank 2 CHAPTER 1 QUESTIONS _____ 1. The movement of water or another solvent across the cellular membrane from an area of low... solute concentration to an area of high solute concentration is referred to as A. meiosis. B. osmosis. C. lysis. D. mitosis. _____ 2. Cells become specialized in their structure and function through A. proliferation. B. atrophy. C. differentiation. D. pinocytosis. _____ 3. Eradicating the disease is the goal of A. palliative treatment. B. all cancer treatment. C. prophylactic treatment. D. curative treatment. _____ 4. The fetus is most vulnerable to environmental influences during which period of gestation? A. 10 to 15 days B. The first 30 days C. 15 to 60 days D. The first trimester _____ 5. Which form of cellular adaptation occurs because of decreased work demands on the cell? A. Hypertrophy B. Hyperplasia C. Atrophy D. Metaplasia _____ 6. What are the sex chromosomes that a female has? A. Paired X chromosomes B. Autosomes C. One X and one Y chromosome D. Two Y chromosomes 3 _____ 7. Which disorders are passed from an affected parent to an offspring regardless of sex? A. Sex-linked disorders B. Fragile X syndrome C. Autosomal dominant disorders D. All of the above _____ 8. Gangrene is a form of A. caseous necrosis. B. liquefaction necrosis. C. coagulative necrosis. D. fat necrosis. _____ 9. The genetic information for a cell is contained in the A. nucleus. B. organelles. C. lipid bilayer. D. cytoplasm. _____ 10. The disease state of a neoplasm is A. apoptosis. B. atrophy. C. exocytosis. D. cancer. _____ 11. A possible teratogen is a(n) A. lipid bilayer. B. allele. C. infection. D. chromosome. _____ 12. How many chromosomes do we have? A. 23 B. 46 C. Several thousand D. About 3 billion _____ 13. Selective permeability allows free passage in and out of cells to A. enzymes. B. glucose. C. electrolytes. D. all of the above. _____ 14. Which type of cellular adaptation is undergone by the muscles of an extremity that has been in a cast for a long period of time? A. Hypertrophy 4 B. Metaplasia C. Dysplasia D. Hyperplasia _____ 15. Which tumors are usually undifferentiated? A. Malignant tumors B. All tumors are undifferentiated. C. Benign tumors D. Tumors with less anaplastic cells _____ 16. One cause of cell death is A. ischemia. B. apoptosis. C. necrosis. D. all of the above. _____ 17. Variations of a gene are known as A. alleles. B. autosomes. C. a karotype. D. DNA. _____ 18. A form of cell division that occurs only in mature sperm and ova is A. mitosis. B. prophase. C. oncogene. D. meiosis. _____ 19. Which of the following diseases affects only females? A. Monosomy X (Turner’s syndrome) B. Trisomy 21 (Down syndrome) C. Polysomy X (Klinefelter’s syndrome) D. Tay-Sachs disease _____ 20. A cancer patient’s likelihood for surviving a cancer is referred to as his or her A. remission. B. prognosis. C. carcinogenesis. D. grading. _____ 21. Metaplasia refers to which of the following? A. An increase in the number of cells in an organ or tissue. B. Cell mutation into cells of a different size, shape, and appearance. C. An increase in the size of cells in an attempt to meet increased demand. D. The process of one adult cell being replaced by another cell type 5 _____ 22. When caustic enzymes dissolve and liquefy necrotic cells, this is known as A. coagulative necrosis. B. liquefaction necrosis. C. fat necrosis. D. caseous necrosis. _____ 23. Which type of disorder is phenylketonuria (PKU)? A. Sex-linked disorder B. Autosomal recessive disorder C. Multifactorial disorder D. Autosomal dominant disorder _____ 24. When cells increase in number in an organ or tissue, this is known is A. apoptosis. B. hyperplasia. C. metaplasia. D. dysplasia. _____ 25. In grading cancer cells, which grade has well differentiated cells? A. Grade 1 B. Grade 2 C. Grade 3 D. Grade 4 ANSWER KEY 1. B 2. C 3. D 4. C 5. C 6. A 7. C 8. C 9. A 10. D 11. C 12. B 13. D 14. A 15. A 16. D 17. A 18. D 19. A [Show More]

Last updated: 2 months ago

Preview 1 out of 93 pages

Add to cart

Instant download

OR

Reviews( 0 )

Recommended For You

 Pathophysiology> TEST BANK > TEST BANK for UNDERSTANDING PATHOPHYSIOLOGY 7TH EDITION BY HUETHER. All chapters 1-44. Questions, Answers and Explantion in 325 Pages. (All)

TEST BANK for UNDERSTANDING PATHOPHYSIOLOGY 7TH EDITION BY HUETHER. All chapters 1-44. Questions, Answers and Explantion in 325 Pages.

HERE IS A LIST OF THE CHAPTERS Chapter 01: Cellular Biology , Page : 9 Chapter 02: Genes and Genetic Diseases 7th Page : 18 Chapter 03: Epigenetics and Disease Page : 22 Chapter...

By TESTBANKS 1 year ago

TEST BANK

$29

3  

 Pathophysiology> TEST BANK > TEST BANK for UNDERSTANDING PATHOPHYSIOLOGY 7TH EDITION BY HUETHER. All chapters 1-44. Questions, Answers and Explanation in 771 Pages. (All)

TEST BANK for UNDERSTANDING PATHOPHYSIOLOGY 7TH EDITION BY HUETHER. All chapters 1-44. Questions, Answers and Explanation in 771 Pages.

**HERE ARE ALL THE CHAPTER TITLES** Chapter 1. Cellular Biology . Chapter 2. Genes and Genetic Diseases . Chapter 3. Epigenetics and Disease 1. Genetic disorders that involve a 44 B Chapter...

By TESTBANKS 1 year ago

TEST BANK

$29

4  

 Pathophysiology> TEST BANK > TEST BANK for Pathophysiology, 6th Edition, Jacquelyn L. Banasik,. All 54 Chapters. (Complete Download). 335 Pages. (All)

TEST BANK for Pathophysiology, 6th Edition, Jacquelyn L. Banasik,. All 54 Chapters. (Complete Download). 335 Pages.

HERE IS A LIST OF THE CHAPTERS. Table of Contents Unit I: Pathophysiologic Processes 1. Introduction to Pathophysiology 2. Homeostasis and Adaptive Responses to Stressors Unit II: Cellular...

By TESTBANKS 1 year ago

TEST BANK

$19

1  

 Pathophysiology> TEST BANK > TEST BANK FOR PATHOPHYSIOLOGY 8TH EDITION THE BIOLOGIC BASIS FOR DISEASE IN ADULTS AND CHILDREN BY Kathryn L. McCance, Sue E. Huether (All)

TEST BANK FOR PATHOPHYSIOLOGY 8TH EDITION THE BIOLOGIC BASIS FOR DISEASE IN ADULTS AND CHILDREN BY Kathryn L. McCance, Sue E. Huether

TEST BANK FOR PATHOPHYSIOLOGY 8TH EDITION THE BIOLOGIC BASIS FOR DISEASE IN ADULTS AND CHILDREN BY Kathryn L. McCance, Sue E. Huether/TEST BANK FOR PATHOPHYSIOLOGY 8TH EDITION THE BIOLOGIC BASIS FOR...

By Clinton 1 year ago

TEST BANK

$10

2  

 Pathophysiology> TEST BANK > PATHOPHYSIOLOGY THE BIOLOGIC BASIS FOR DISEASE IN ADULTS AND CHILDREN 8th Edition_TEST BANK 2022/2023 | CPO2_Answers & Rationale (All)

PATHOPHYSIOLOGY THE BIOLOGIC BASIS FOR DISEASE IN ADULTS AND CHILDREN 8th Edition_TEST BANK 2022/2023 | CPO2_Answers & Rationale

TEST BANK PATHOPHYSIOLOGY THE BIOLOGIC BASIS FOR DISEASE IN ADULTS AND CHILDREN 8th Edition 500+ pages of multiple-choice questions with answers and rationale Kathryn L. McCance, Sue E. Huether -...

By Martin Freeman 2 years ago

TEST BANK

$19.5

0  

 Pathophysiology> TEST BANK > Chamberlain College of Nursing - NURSING NR 283 PATHO TEST BANK 2_100% VERIFIED ANSWERS. (All)

Chamberlain College of Nursing - NURSING NR 283 PATHO TEST BANK 2_100% VERIFIED ANSWERS.

Chamberlain College of Nursing - NURSING NR 283 PATHO TEST BANK 2 QUESTION AND ANSWERS

By Succeed 2 years ago

TEST BANK

$30

1  

 Pathophysiology> TEST BANK > Understanding Pathophysiology 7 th Edition Test Bank CHAPTER 1-44 QUESTIONS WITH CORRECT ANSWERS (All)

Understanding Pathophysiology 7 th Edition Test Bank CHAPTER 1-44 QUESTIONS WITH CORRECT ANSWERS

Understanding Pathophysiology 7 th Edition Test Bank CHAPTER 1-44 QUESTIONS WITH CORRECT ANSWERS

By NechemiaYoung 1 year ago

TEST BANK

$9.5

2  

 Pathophysiology> TEST BANK > TEST BANK FOR UNDERSTANDING PATHOPHYSIOLOGY 7TH EDITION BY HUETHER. All chapters 1-44. Questions, Answers and Explantion in 325 Pages. (All)

TEST BANK FOR UNDERSTANDING PATHOPHYSIOLOGY 7TH EDITION BY HUETHER. All chapters 1-44. Questions, Answers and Explantion in 325 Pages.

HERE IS A LIST OF THE CHAPTERS Chapter 01: Cellular Biology , Page : 9 Chapter 02: Genes and Genetic Diseases 7th Page : 18 Chapter 03: Epigenetics and Disease Page : 22 Chapter 04: Altered Cellular a...

By A-PLUS GUIDENOTES 1 year ago

TEST BANK

$15

2  

 Pathophysiology> TEST BANK > Sue E. Huether, Kathryn L. McCance - Test Bank for Understanding Pathophysiology (6th Ed)-Test Bank (complete questions & answers) (All)

Sue E. Huether, Kathryn L. McCance - Test Bank for Understanding Pathophysiology (6th Ed)-Test Bank (complete questions & answers)

Chapter 01: Cellular Biology Huether & McCance: Understanding Pathophysiology, 6th Edition MULTIPLE CHOICE 1. A student is observing a cell under the microscope. It is observed to have supercoiled DNA...

By Mentor 2000 1 year ago

TEST BANK

$21.5

1  

 Pathophysiology> TEST BANK > Essentials of Pathophysiology 4th Edition by Porth_2022/2023 | COMPLETE 47 Chapters, ANSWERS & RATIONALE (All)

Essentials of Pathophysiology 4th Edition by Porth_2022/2023 | COMPLETE 47 Chapters, ANSWERS & RATIONALE

Test Bank - Essentials of Pathophysiology _ 4th Edition by Porth Essentials of Pathophysiology _ 4th Edition by Porth Chapter 01 - Cell Structure and Function 1. The nucleus _________, which is ess...

By Martin Freeman 1 year ago

TEST BANK

$15.5

0  

TEST BANK

$14.00

Add to cart

Instant download

OR

Can't Find what you want?

PLACE CUSTOM WRITING ORDER
104
0

Document information


Connected school, study & course



About the document


Uploaded

1 year ago

Number of pages

93

Written in

All

Type

TEST BANK

Seller


Nutmegs

Member since 1 year ago

351 Documents Sold


Additional information

This document has been written for:

Course

Pathophysiology

Paper Category

TEST BANK

Uploaded

1 year ago

Downloads

 0

Views

 104

THE BEST STUDY GUIDES

Avoid resits and achieve higher grades with the best study guides, textbook notes, and class notes written by your fellow students

Avoid examination resits

Your fellow students know the appropriate material to use to deliver high quality content. With this great service and assistance from fellow students, you can become well prepared and avoid having to resits exams.

Get the best grades

Your fellow student knows the best materials to research on and use. This guarantee you the best grades in your examination. Your fellow students use high quality materials, textbooks and notes to ensure high quality

Earn from your notes

Get paid by selling your notes and study materials to other students. Earn alot of cash and help other students in study by providing them with appropriate and high quality study materials.

WHAT STUDENTS SAY ABOUT US


What is Browsegrades

In Browsegrades, a student can earn by offering help to other student. Students can help other students with materials by upploading their notes and earn money.

We are here to help

We're available through e-mail, Twitter, Facebook, and live chat.
 FAQ
 Questions? Leave a message!

Follow us on
 Twitter

Copyright © Browsegrades · High quality services·