Health Care > EXAM > womens-gynecologic-health-third-edition-test-bank-all-questions-and-answers-verified (All)

womens-gynecologic-health-third-edition-test-bank-all-questions-and-answers-verified

Document Content and Description Below

CHAPTER 1 QUESTIONS MULTIPLE-CHOICE QUESTIONS Select the one correct answer to each of the following questions. 1. Which of the following best defines the term “gender” as used in this text? a... . A person’s sex b. A person’s sex as defined by society c. A societal response to a person’s self-representation as a man or woman d. A person’s biological presentation as defined by himself or herself 2. Which factor bears most on women’s health care today? a. The complexity of women’s health b. Women’s status and position in society c. Population growth d. The economy 3. Why is acknowledging the oppression of women more difficult within Western societies? a. The multiplicity of minority groups complicates the issue. b. The availability of health care makes acknowledgment more difficult. c. The diversity of the news media clouds the issue. d. Affluence and increased opportunities mask oppression. 4. Which of the following most accurately defines “oppression” as used in the text? a. Not having a choice b. Not having a voice c. An act of tyranny d. A feeling of being burdened 5. In what way does a model of care based on a feminist perspective contrast sharply with a biomedical model? a. It provides a forum for the exploration of gender issues. b. It seeks equal distribution of power within the healthcare interaction. c. It emphasizes women’s rights. d. It opens new avenues for women’s health care. 6. Gender is rooted in and shaped by . a. society, biology b. self-representation, societal expectations c. biology, environment and experience d. biology, hormones 7. Women’s health risks, treatments, and approaches are not always based in science and biology because a. they are often based on outdated treatments and approaches. b. they are determined by social expectations and gender assumptions. c. they often rely on alternative treatments and approaches. d. scientific research often fails to take women into consideration. 8. Reproductive rights were added to the World Health Organization’s human rights framework in the last ? a. 5 years b. 10 years c. 20 years d. 40 years 9. “Safe Motherhood” was added to the human rights framework in order to a. address maternal morbidity and mortality on a global level b. meet a legal obligation c. correct an injustice d. correct an oversight 10. What is a chief failing of the biomedical model in regards to women’s health care? a. Its reliance on studies comprised exclusively of males b. Its consideration of women as central the model c. Its emphasis on science and medicine d. Its limited definition of “health” as “the absence of disease” 11. The social model of health places the focus of health on a. the community. b. the individual. c. environmental conditions. d. scientific research. 12. Which question below supports the strategy: “Identify women’s agency in the midst of social constraint and the biomedical paradigm.”? a. “Are ‘all women’ the same?” b. “Why do you care about the issue?” c. “Are women really victims or are they acting with agency?” d. “Who has a choice within the context of health?” 13. What had been a significant problem in medical research well into the 1990s? a. The focus on randomized clinical trials over epidemiological investigations b. The lack of representation of women in research trials c. The lack of research related to gynecology d. The focus on randomized clinical trials over observational research 14. Gender differences in heart disease can be found in a. diagnosis. b. treatment. c. identification of symptoms. d. all of the above. 15. What opportunities are created by applying feminist strategies to gynecologic health? a. Better insight into research methods related to gynecology b. Better access to the populations affected by gynecologic health c. Better understandings from a wellness-oriented, women-centered framework d. Better understandings of the social construction of gender ANSWER KEY MULTIPLE-CHOICE QUESTIONS 1. c 2. b 3. d 4. a 5. b 6. c 7. b 8. c 9. a 10. d 11. a 12. c 13. b 14. d 15. c CHAPTER 2 QUESTIONS MULTIPLE-CHOICE QUESTIONS Select the one correct answer to each of the following questions. 1. How does Erick Erikson’s grand theory of human development differ for females? a. It recognizes achieving autonomy as a primary focus. b. It assumes only men desire autonomy. c. It assumes female dependence on another in order to achieve a sense of self. d. It assumes females desire dependence on others. 2. What is true about human development theories published before the 1970s? a. They are based on interviews conducted only with men. b. They assume androcentric models can be applied correctly to women. c. They frame women’s development as flawed in comparison to the standard. d. All of the above. 3. What is the intention of the newer feminist models of development? a. To offer a new model within the traditional biomedical focus. b. To offer alternatives to the constrained and previously misapplied models. c. To replace male generalist models with female generalist models. d. To present a contrast to privileged, white male-based models. 4. What is a key limitation of prevailing developmental models for women? a. Gender differences assumed to be biologically determined are more often socially constructed. b. They present conflicting and misapplied models. c. Gender differences are assumed to be socially prescribed. d. Similarities between male and female are emphasized over differences. 5. What event in female development marks the beginning of a tension between biologic changes and the social context? a. Turning 18 years old b. The onset of menses c. The accumulation of adipose tissue with the onset of puberty d. Pregnancy 6. How many stages does the Tanner scale use to stage sexual maturity? a. 3 stages b. 5 stages c. 6 stages d. 8 stages 7. What is the median age for the onset of menstruation for adolescent girls in the United States? a. 9.8 b. 10.8 c. 12.8 d. 13.8 8. What factor limits an individual’s ability to function productively as an adult? a. Failure to take into account social and cultural norms b. The inability to move through the world with credibility and respect c. Poverty d. Failure to negotiate the developmental tasks of adolescence successfully 9. The type of thinking that influences the risk-taking behaviors of adolescence a. involves the use of symbols, advanced reasoning and expanded possibilities. b. works proactively to achieve autonomy. c. encourages experimentation and foresight. d. is rooted in the immediate and concrete. 10. What narrow term is often used to refer to the period of Early Adulthood? a. Productive years b. Reproductive years c. Young Adulthood d. Adolescence 11. Why have women’s changing roles come at a cost to their health? a. Increases in caregiving expectations compromise health b. Balancing competing demands increases stress c. Less attention is being placed on health care d. Men’s roles have not changed in relation to the change in women’s roles 12. How do Franz and White (1985) expand Erikson’s theory of development? a. By proposing a two-pathway process that includes both individuation and capacity for attachment b. By refining Erikson’s single pathway to include capacity for attachment c. By expanding issues around career and lifestyle d. By expanding issues around identity 13. What factors affect the mood changes many women in midlife suffer? a. Deficiencies of estrogen b. Psychological transitions c. Cultural beliefs and expectations d. All of the above 14. What is the primary reason many older women live in poverty and have health problems? a. They outnumber older men. b. They have outlived their support systems. c. Their cognitive abilities decline. d. They must contend with ageism and sexism. ANSWER KEY MULTIPLE-CHOICE QUESTIONS 1. c 2. d 3. b 4. a 5. c 6. b 7. c 8. d 9. a 10. b 11. b 12. a 13. d 14. b CHAPTER 3 QUESTIONS MULTIPLE-CHOICE QUESTIONS Select the one correct answer to each of the following questions. 1. According to Wuest (1994), the major goal of feminist research is a. to change the design and evaluation of research. b. to liberate women from societal expectations. c. to emancipate the world from systemic bias based on gender and class. d. to expand notions of gender beyond stereotypes. 2. What concern prompted the initiation of the modern EBP movement in health care? a. That clinicians often failed to evaluate the effectiveness of their own care b. That expert opinion was valued over scientific evidence c. That scientific evidence was valued over expert opinion d. That patients were demanding more evidence to support care decisions 3. Quine’s (1952) concept of a web of interconnecting beliefs and knowledge supports a. the inferiority of quantitative research. b. a multiple-method approach to examining phenomena. c. the superiority of qualitative research. d. the difficulties of establishing best practices. 4. Why are multiple approaches needed to identify best clinical practices? a. To reflect the multiple variables within clinical settings b. To offer alternatives to poorly functioning practices c. To address the complexity of the human condition [Show More]

Last updated: 1 year ago

Preview 1 out of 202 pages

Reviews( 0 )

Recommended For You

 *NURSING> EXAM > BIOD 152 MODULE 2 REAL EXAM; ESSENTIAL HUMAN ANATOMY AND PHYSIOLOGY II (2024) (All)

preview
BIOD 152 MODULE 2 REAL EXAM; ESSENTIAL HUMAN ANATOMY AND PHYSIOLOGY II (2024)

BIOD 152 MODULE 2 REAL EXAM; ESSENTIAL HUMAN ANATOMY AND PHYSIOLOGY II (2024) BIOD 152 MODULE 2 REAL EXAM; ESSENTIAL HUMAN ANATOMY AND PHYSIOLOGY II (2024) BIOD 152 MODULE 2 REAL EXAM; ESSENTIAL HUM...

By HaroldFinch , Uploaded: Feb 29, 2024

$14.5

 *NURSING> EXAM > BIOD 152 MODULE 1 REAL EXAM; ESSENTIAL HUMAN ANATOMY AND PHYSIOLOGY II (2024) (All)

preview
BIOD 152 MODULE 1 REAL EXAM; ESSENTIAL HUMAN ANATOMY AND PHYSIOLOGY II (2024)

BIOD 152 MODULE 1 REAL EXAM; ESSENTIAL HUMAN ANATOMY AND PHYSIOLOGY II (2024) BIOD 152 MODULE 1 REAL EXAM; ESSENTIAL HUMAN ANATOMY AND PHYSIOLOGY II (2024) BIOD 152 MODULE 1 REAL EXAM; ESSENTIAL HUM...

By HaroldFinch , Uploaded: Feb 29, 2024

$14.5

 *NURSING> EXAM > BIOD 152 LAB 1 REAL EXAM; ESSENTIAL HUMAN ANATOMY AND PHYSIOLOGY II (2024) (All)

preview
BIOD 152 LAB 1 REAL EXAM; ESSENTIAL HUMAN ANATOMY AND PHYSIOLOGY II (2024)

BIOD 152 LAB 1 REAL EXAM; ESSENTIAL HUMAN ANATOMY AND PHYSIOLOGY II (2024) BIOD 152 LAB 1 REAL EXAM; ESSENTIAL HUMAN ANATOMY AND PHYSIOLOGY II (2024) BIOD 152 LAB 1 REAL EXAM; ESSENTIAL HUMAN ANATOM...

By HaroldFinch , Uploaded: Feb 29, 2024

$14.5

 *NURSING> EXAM > AORN PERIOP 101 EXAM - APEA PREDICTOR EXAM WITH CORRECT QUESTIONS AND ANSWERS 2024 (All)

preview
AORN PERIOP 101 EXAM - APEA PREDICTOR EXAM WITH CORRECT QUESTIONS AND ANSWERS 2024

AORN PERIOP 101 EXAM - APEA PREDICTOR EXAM WITH CORRECT QUESTIONS AND ANSWERS 2024 AORN PERIOP 101 EXAM - APEA PREDICTOR EXAM WITH CORRECT QUESTIONS AND ANSWERS 2024 AORN PERIOP 101 EXAM - APEA P...

By HaroldFinch , Uploaded: Feb 29, 2024

$14.5

 *NURSING> EXAM > A&P 1 101 MODULE 7 EXAM 7 INTERGUMENTARY SYSTEM PORTAGE LEARNING 2024 UPDATE (All)

preview
A&P 1 101 MODULE 7 EXAM 7 INTERGUMENTARY SYSTEM PORTAGE LEARNING 2024 UPDATE

A&P 1 101 MODULE 7 EXAM 7 INTERGUMENTARY SYSTEM PORTAGE LEARNING 2024 UPDATE A&P 1 101 MODULE 7 EXAM 7 INTERGUMENTARY SYSTEM PORTAGE LEARNING 2024 UPDATE A&P 1 101 MODULE 7 EXAM 7 INTERGUMENTARY SYS...

By HaroldFinch , Uploaded: Feb 29, 2024

$14.5

 NURSING.> EXAM > ISSA FINAL REAL EXAM COMP 2021-2024 COMPLETE QUESTIONS AND VERIFIED ANSWERS LATEST (All)

preview
ISSA FINAL REAL EXAM COMP 2021-2024 COMPLETE QUESTIONS AND VERIFIED ANSWERS LATEST

ISSA FINAL REAL EXAM COMP 2021-2024 COMPLETE QUESTIONS AND VERIFIED ANSWERS LATEST ISSA FINAL REAL EXAM COMP 2021-2024 COMPLETE QUESTIONS AND VERIFIED ANSWERS LATEST ISSA FINAL REAL EXAM COMP 2021-2...

By HaroldFinch , Uploaded: Feb 29, 2024

$15

 Anatomy and Physiology - A&P 1> EXAM > Anatomy Physiology And Disease 3rd Edition Colbert Test Bank (All)

preview
Anatomy Physiology And Disease 3rd Edition Colbert Test Bank

Anatomy Physiology And Disease 3rd Edition Colbert Test BankAnatomy Physiology And Disease 3rd Edition Colbert Test BankAnatomy Physiology And Disease 3rd Edition Colbert Test BankAnatomy Physiology A...

By NurseGrade , Uploaded: Feb 25, 2024

$19

 Computer Science> EXAM > Web Development and Design Foundations with HTML5 10th Edition Morris Test Bank (All)

preview
Web Development and Design Foundations with HTML5 10th Edition Morris Test Bank

Web Development and Design Foundations with HTML5 10th Edition Morris Test BankWeb Development and Design Foundations with HTML5 10th Edition Morris Test BankWeb Development and Design Foundations wit...

By NurseGrade , Uploaded: Feb 25, 2024

$19

 Business> EXAM > Statistics for Business and Economics Revised 13th Edition Anderson Test Bank (All)

preview
Statistics for Business and Economics Revised 13th Edition Anderson Test Bank

Statistics for Business and Economics Revised 13th Edition Anderson Test Bank Statistics for Business and Economics Revised 13th Edition Anderson Test Bank Statistics for Business and Economics Revise...

By NurseGrade , Uploaded: Feb 25, 2024

$22

 Pathophysiology> EXAM > ATI PATHOPHYSIOLOGY FINAL EXAM 2024 QUESTIONS AND ANSWERS (All)

preview
ATI PATHOPHYSIOLOGY FINAL EXAM 2024 QUESTIONS AND ANSWERS

ATI PATHOPHYSIOLOGY FINAL EXAM 2024 QUESTIONS AND ANSWERS 1. Which of the following is part of the pathophysiology of emphysema that can lead to the appearance of a barrel chart? A. Peripheral ede...

By Claire symon , Uploaded: Feb 26, 2024

$16

$14.00

Add to cart

Instant download

Can't find what you want? Try our AI powered Search

OR

GET ASSIGNMENT HELP
69
0

Document information


Connected school, study & course



About the document


Uploaded On

Jun 10, 2022

Number of pages

202

Written in

Seller


seller-icon
Nancylect

Member since 1 year

95 Documents Sold


Additional information

This document has been written for:

Uploaded

Jun 10, 2022

Downloads

 0

Views

 69

Document Keyword Tags

THE BEST STUDY GUIDES

Avoid resits and achieve higher grades with the best study guides, textbook notes, and class notes written by your fellow students

custom preview

Avoid examination resits

Your fellow students know the appropriate material to use to deliver high quality content. With this great service and assistance from fellow students, you can become well prepared and avoid having to resits exams.

custom preview

Get the best grades

Your fellow student knows the best materials to research on and use. This guarantee you the best grades in your examination. Your fellow students use high quality materials, textbooks and notes to ensure high quality

custom preview

Earn from your notes

Get paid by selling your notes and study materials to other students. Earn alot of cash and help other students in study by providing them with appropriate and high quality study materials.


$14.00

WHAT STUDENTS SAY ABOUT US


What is Browsegrades

In Browsegrades, a student can earn by offering help to other student. Students can help other students with materials by upploading their notes and earn money.

We are here to help

We're available through e-mail, Twitter, Facebook, and live chat.
 FAQ
 Questions? Leave a message!

Follow us on
 Twitter

Copyright © Browsegrades · High quality services·